Wil je ook lid worden van "De Strangers v'r Altaaid" vzw? Klik hier om aan te sluiten!

Home > 1 november 2014

Artus Uitgevers en DeStrangers.org stellen voor: DE STRANGERS COMPLEET
1 november 2014

Na de CD-box “Al ons liekes” zijn nu ook alle liedjesteksten in boekvorm verkrijgbaar, mooi ingebonden in een luxe-uitvoering en stevig gekartonneerd. De Strangers Compleet brengt een eigenzinnige kijk op zestig jaar geschiedenis, geïllustreerd met vele en vaak onuitgegeven foto’s en talloze extra’s.

Nu verkrijgbaar voor 29 € 95!

Na 2005 hebben De Strangers nog enkele typische Strangersliekes uitgebracht die de CD-box niet hebben gehaald. Verzamelaars kunnen deze liekes, net als enkele andere zeldzame (ABN)pareltjes, als extra 21ste CD bestellen om de CD-box werkelijk compleet te maken (meerprijs van 10 €).

De Strangers Compleet brengt de tektsten van alle liekes, met inbegrip van een handige indexering om elk lieke op de CD-box terug te vinden.

Net als de Strangersliekes is ook het boek eigenzinnig. Gebruikmakend van QR-codes wordt het boek digitaal verrijkt met talloze geluidsen filmfragmenten, met o.a. videobeelden van live-optredens, dé kracht van De Strangers, en interviews! Probeer het voorbeeldboek via deze link.
De Strangers Compleet: Mè miêr as 400 liekesteksten is de ideale begeleider bij de CD-box en maakt uw verzameling compleet!

Schaf nu uw exemplaar aan via de webshop, in de boekhandel, of neem contact op met Artus Uitgevers.