Wil je ook lid worden van "De Strangers v'r Altaaid" vzw? Klik hier om aan te sluiten!

Home > Nieuwsoverzicht

Teken in voor de 'Ode aan 65 jaar De Strangers' en de kalender 'De Strangers Tijdloos'
10 oktober 2017

Ode aan 65 jaar De Strangers

Tegen eind 2017 verschijnt de DVD met alle hoogtepunten van het concert in De Roma van 22 oktober, een muzikale ode aan 65 jaar De Strangers. Interviews met de artiesten, reacties van De Strangers en twee bonusvideo's vergezellen de beelden. Prijs: 20 euro (15% korting voor leden van de vzw), geen verzendingskosten.

Teken nu in voor de DVD 'Ode aan 65 jaar De Strangers'.


De Strangers Tijdloos. Een dag - een citaat

Een unieke dagkalender, bovendien tijdloos en dus elk jaar opnieuw te gebruiken, met elke dag een passende quote uit het rijke repertoire van De Strangers. Beluister dankzij de QR-codes de geselecteerde liedjes! De richtprijs bedraagt 16 euro (15% korting voor leden van de vzw). De kalender wordt verwacht tegen eind 2018, meer informatie tegen mei 2018.

Teken nu zonder aankoopverplichting in om in mei 2018 meer informatie te ontvangen over de kalender 'De Strangers Tijdloos'.

De Virale Video van De Strangers aan ‘De Kennedytunnel’
23 mei 2017

In het kader van de week van de mobilitieit bij Radio 2 Antwerpen (van 15 tot 19 mei) nemen Bob, John en Nest op donderdag 11 mei een nieuwe versie van de 30-jaar oude clip over ‘De Kennedytunnel’ op. (...)

LEES MEER

65 jaar De Strangers
8 mei 2017

Op 8 mei 2017 opende in het auditorium van het FelixArchief te Antwerpen plechtig de minitentoonstelling over De Strangers. Op die dag, exact 65 jaar, geleden hielden Gust, Alex, Pol en John (toen nog) 'The Strangers' boven de doopvont. (...)

LEES MEER

Download HIER de interactieve brochure van de tentoonstelling.

ISBN 978 90 5325 419 6

Softcover
incl. CD met de nieuwe liedjes
33,95€

Hardcover
beperkte, genummerde uitgave
incl. CD met de nieuwe liedjes
45,95€
Enkel via de webshop

De verzendkosten binnen België bedragen 7,95 euro.

Boekvoorstelling 'Antwarpe mè De Strangers'
1 oktober 2016 | update 13 maart 2017

Artus en 'De Strangers v'r Altaaid' vzw stellen voor: ANTWARPE MÈ DE STRANGERS, met de twee nieuwe Strangersliedjes 'Oosterweel' en 'Da komt ammol goe'.

Bekijk Antwerpen en zijn inwoners 'op z'n Antwerps' dankzij de teksten van De Strangers. Daardoor is het boek aantrekkelijk zowel voor de Sinjoor en de niet-Antwerpenaren die op een authentieke manier de stad wil leren kennen. Inclusief 'opgekuiste' en voor iedereen leesbare liedjesteksten en 50 QR-codes om de liedjes met smartphone of tablet te beluisteren. Volg de Strangerswandeling en ervaar Antwerpen op een unieke manier!

Het boek zal op 19 oktober in het Antwerpse Stadhuis worden voorgesteld en De Strangers zullen op de Boekenbeurs aanwezig zijn voor een signeersessie.

Leden van de vzw 'De Strangers v'r Altaaid' genieten van 15% korting.

Nu beschikbaar in de webshop

OVERLIJDEN VAN RENE VAN LAKEN

De Strangers hebben de droeve plicht het overlijden te melden van René Van Laken. Geboren in 1938, maakte René van 1968 tot begin 1976 deel uit van De Strangers. Als een wandelend instrumentenarsenaal bracht hij in die periode een veel rijkere klankkleur tijdens de live optredens. Daarna bewandelde hij andere artistieke wegen met het Consortium Antiquum, even Antwerps maar veel klassieker.

René verliet ons op zondag 7 augustus 2016.

Hierbij een video als herinnering aan een getalenteerd musicus en muziekleraar.

DVD met het recentste mini-optreden van De Strangers
6 juni 2016 | update 12 augustus 2016

Op 29 november 2015 ontvingen De Strangers de Jozef Simonsprijs, uitgereikt door Vlaamse serviceclub “Marnixring Voorkempen Pater Stracke” en als dank gaven ze een miniconcert. Naast een medley van gekende hits brachten Alex, Bob, John en Nest ook “A Mr. Brel” en “Antwarpe ‘k zien a zoe geire” in première op de scene!

De beelden van de uitreiking en het concert zijn nu op DVD verkrijgbaar via de webshop.