Meet-and-Greet met De Strangers

8 oktober 2021

Het coronavirus blijft het nieuws bepalen, en voor De Strangers v’r Altaaid is dat niet anders. Gelukkig komt er stilaan een eind aan de tunnel en kunnen we dankzij de versoepelingen opnieuw naar buiten komen.

We zijn intussen te ver gevorderd in het jaar om nog een jaarreceptie te organiseren, maar we kunnen wel met plezier een gepast alternatief aanbieden: een meet-and-greet met Alex en John van De Strangers met aansluitend een etentje bestaande uit een driegangenmenu, om 20h00 gevolgd door een optreden van 4TACT met hun ‘Strangers Tribjoet Show’.

Wanneer: vrijdag 8 oktober om 17h00

Waar: Den Moor te Broechem

‘Vrienden van De Strangers’ betalen 16 euro voor het optreden en 35 euro voor het optreden en de meet-and-greet inclusief maaltijd.

Anderen betalen aan het loket 19,50 euro voor het optreden en 44,50 euro het optreden en de meet-and-greet inclusief maaltijd.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt! Er kunnen maximaal dertig ‘Vrienden van De Strangers’ toegelaten worden.


Facebook

De uitschakeling van de Rode Duivels heeft een einde gemaakt aan de opmars van de hitsingle ‘Geft h’m van katoen’, die uiteindelijk gestrand is op een zeer verdienstelijke 50ste plaats in de Ultratop.

Bekijk hier nog eens onze speciale videoclip:


Op 3 september overleed Mikis Theodorakis, de schrijver van de sirtaki. In 1965 brachten De Strangers een eigen tekst op het populaire nummer, Zorba, meteen hun eerste hit. Op Facebook stonden we stil bij dit overlijden.

Ook bij het overlijden van Maria Mendiola stonden we stil, op 12 september. Als onderdeel van het duo Baccara, heeft ze naam verworven met ‘Sorry I’m a lady’, op welk nummer De Strangers niet alleen ”k Heb spijt da kik ’n vent zèn’ zongen, maar het in de jaren 1970 ook gebruikten voor hun reclame voor de toenmalige Antwerpse Taxi Maatschappij.

Verjaardagen

In de komende weken vieren we de verjaardag van John en Alex. John is eerst aan de beurt: op 29 september wordt hij 88 jaar. Alex viert zijn 87ste verjaardag op 12 oktober. Alvast gefeliciteerd!


CD-box uitverkocht

De CD-box is sedert een goede maand uitverkocht. De inhoud ervan, het volledige oeuvre van De Strangers, is wel nog te verkrijgen als USB-stick.


DE NIEUWSBRIEF

UITGEVER

RENÉ VAN CAMP
Verantwoordelijk uitgever

voor

De Strangers v’r Altaaid vzw
BE 0656 530 147
RPR Gent, afdeling Brugge

REDACTIE

RENÉ VAN CAMP, Beeld & tekst
LOUIS WELTERS, Nazicht

BEELDBANK

Het Strangersarchief &
De Strangers v’r Altaaid vzw