Nieuwjaarswensen

Het jaar loopt weer ten einde en hopelijk wordt 2022 beter dan 2021 en 2020. Hopelijk blijven we van een vijfde of zelfs zesde golf gespaard (maar daar durven we geen geld op te verwedden).

In 2022 zal het 70 jaar geleden zijn dat ‘e groepeke zonderlingen’ same liekes begon te zinge: 
‘we zaten alleen mor in onzen bol, 
mè toffe muziek en hopen lol. 
Mor as ge die same combineert 
en azzet publiek … za goed ammezeert, 
dan is sukses al gegarandeerd 
mè simpel in ’t Antwaarps gezonge dingen. 

(uit ‘Jubelmarsjement – 30 jaar (G)oud -1981)

We wensen jullie (toch nog) Fijne Feestdagen en een (zo) Voorspoedig (mogelijk) Nieuwjaar.
Hou het gezond (en afstand, met mondmasker en de nodige ontsmettingsgel)

Lidmaatschap 2022

Door de aanhoudende coronacrisis hebben we afgelopen jaar noodgedwongen onze activiteiten op een laag pitje moeten houden. Vermoedelijk zal het in 2022 niet veel anders zijn.

Daarom heeft het bestuur van  ‘De Strangers v’r Altaaid’® vzw beslist om de jaarlijkse bijdrage die voor 2021 werd betaald, te verlengen voor een jaar, tot en met 31/12/2022. 


In memoriam Bob & Pol

Op 14 november stonden we stil bij het overlijden van Bob, die ons een jaar geleden heeft verlaten. We blijven zijn warme stem horen telkens ‘Antwarpe’ weerklinkt.

Tevens herdenken we Pol, die op 26 december 1984 overleed. Een goed half jaar daarvoor stond hij, samen met Bob, aan het standbeeld van ‘Den Deugniet te genieten van een echt Strangersbiertje (zie foto hiernaast).


Strangers wonen Tribjoet Show bij

Op 8 oktober woonden Strangers Alex & John het optreden van 4TACT met hun Strangers Tribjoet Show bij in Den Moor te Ranst. Om de geannuleerde jaarlijkse receptie enigszins te compenseren, werd er tegelijkertijd ook voorzien in een ‘Meet & Greet’ met De Strangers. Onder de goedkeurende blikken van Alex en John gaven Robby, Wim, Johan en Ive het beste van zichzelf. Het werd een avond met veel ambiance.

Dit werd op 21 november met veel bravoure overgedaan in een tot tweemaal toe uitverkocht Fakkeltheater. De reacties van publiek, pers en op sociale media waren ronduit lovend. Ook enkele BV’s hebben zichtbaar van de show genoten.

4TACT brengt CD uit met Strangersliekes

4TACT bracht ook een eerste Full- CD uit met hun eigentijdse versie van bekende (en minder bekende) Strangersliekes. Meer info op https://4tact.be/Full-CD/


Opvallend: Het bericht op Facebook dat ouderdomsdeken John op 29 september 88 jaar werd, had veel bekijks: meer dan 200 000 views. John werd als het ware bedolven onder meer dan 1000 felicitaties.


De Strangers op t-shirts?

Sinds kort zijn T-shirts verkrijgbaar met een quote uit Strangersliedjes. In samenwerking met Antwerp Original kunnen wij u volgende T-shirts aanbieden. De Prijs bedraagt 24.95 euro per shirt.
Je kan ze bestellen via deze link: https://antwerporiginal.com/store/De-Strangers-c120462222


DE NIEUWSBRIEF

UITGEVER

RENÉ VAN CAMP
Verantwoordelijk uitgever

voor

De Strangers v’r Altaaid vzw
BE 0656 530 147
RPR Gent, afdeling Brugge

REDACTIE

RENÉ VAN CAMP, Beeld & tekst
LOUIS WELTERS, Nazicht

BEELDBANK

Het Strangersarchief &
De Strangers v’r Altaaid vzw