Afscheid van Bob

Op 8 mei nemen we afscheid van Bob. Door de coronamaatregelen zal de plechtigheid in beperkte kring plaatsvinden.

De talrijke fans kunnen de plechtigheid vanaf 10h30 volgen door middel van livestreaming. Gebruik daarvoor de volgende link: https://pontes-wilrijk.livestream.fdesigner.eu met inlogcode: ROBERTBVS14112020.

Wie graag een rouwprentje van Bob willen  kunnen best een gefrankeerde omslag opsturen, met daarop uw naam en adres, naar:
Familie van dhr. Robert Van Staeyen
p/a Uitvaartzorg Smedts-Jacobs
Jules Moretuslei 235
2610 Wilrijk


De Strangers® officieel erkend als merknaam

De vzw De Strangers v’r Altaaid heeft de merknamen ‘De Strangers’ en ‘De Strangers v’r Altaaid’ officieel laten erkennen in België, Nederland en Luxemburg. Op deze manier kunnen we het erfgoed van De Strangers veiligstellen door te voorkomen dat er misbruik zou gemaakt kunnen worden van de namen.


Jaarlijkse receptie afgelast

Door de aanhoudende corona-crisis en de strikte maatregelen, was het onmogelijk om dit voorjaar onze jaarlijkse receptie te organiseren. In plaats van uitstel, hebben we ervoor gekozen om dit jaar geen receptie meer te houden.

Deze afgelasting staat natuurlijk niet op zich. Ook alle andere externe activiteiten gaan noodgedwongen niet door.

We hopen u talrijk te zien op onze receptie in 2022!

Alex en John duiken opnieuw de studio in

Alex en John nog eens in een muziekstudio? Jawel! Samen met een andere muziekgroep hebben ze een nieuwe versie opgenomen van een bestaand Strangersnummer, waarvan de tekst lichtjes is aangepast door Alex.

Voor de gelegenheid zal ook een videoclip worden uitgebracht. De opnames daarvoor beginnen binnenkort. Het is de bedoeling om het liedje met de clip aan de pers en het publiek voor te stellen tegen het einde van mei.


De Strangers Tijdloos gaat voort

Door de coronamaatregelen kunnen we weliswaar niet naar buiten komen, maar het geeft bestuursleden Louis en René wel de tijd om voort te werken aan de tijdloze kalender. Samen hebben ze op grote bladen de structuur van de kalender uitgewerkt, met de koppeling van een Strangerslieke aan elke dag.

4TACT maakt een muzikaal zijsprongetje

Door de coronamaatregelen kan ook 4TACT nog steeds niet van start gaan met hun Strangers Tribjoet Show. Daarom hebben ze zich laten inspireren door het moment om een muzikale zijsprong te maken en zelf een liedje te maken in de stijl van De Strangers: Geft ons ’n spuitje.

Brandend actueel zingen ze over de groeiende frustratie onder de bevolking dat corona het sociale leven stillegt. Hun oplossing: geef ons maar snel een spuitje!

Het liedje kende veel media-aandacht, onder andere van VRT NWS. In reacties werd alvast de vergelijking gemaakt met De Strangers.

Het liedje is te bekijken op de YouTube-pagina van 4TACT.


DE NIEUWSBRIEF

UITGEVER

RENÉ VAN CAMP
Verantwoordelijk uitgever

voor

De Strangers v’r Altaaid vzw
BE 0656 530 147
RPR Gent, afdeling Brugge

REDACTIE

VALERIA VAN CAMP, Tekstredactie
RENÉ VAN CAMP, Beeldredactie
LOUIS WELTERS, Redacteur nazicht

BEELDBANK

Het Strangersarchief &
De Strangers v’r Altaaid vzw

One Reply to “De Nieuwsbrief #12”

  • Die 8ste mei word een zeer emotionele dag, ik hoop dat ik me sterk ga kunnen houden, heb het er zeer moeilijk mee, ik wens familie, vrienden en kennissen, fans heel veel sterkte

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *